Competitie weer van start!

Beste Trefpunt leden,

Na een lange competitie stop door Corona gaat de najaarscompetitie bijna weer van start.
Inmiddels is het wedstrijd schema bekend en zullen de wedstrijden weer aanvangen vanaf:

**MAANDAG 14 SEPTEMBER**

Voor de planning van jullie wedstrijden, raadpleeg de TTApp of kijk op de website: https://west.nttb.nl/competitie/competities-in-nas/afdelingscompetitie-in-nas/

Er wordt zowel bij de reguliere als bij de duo competitie ivm Corona geen dubbel gespeeld. Voor de reguliere komt deze wedstrijd te vervallen, dus die spelen totaal 9 wedstrijden.

Voor de duocompetitie heeft de bond een andere opzet bedacht.
Te weten:

Een wedstrijd wordt gespeeld waarbij elke game wisselende spelers kent en de eventueel benodigde 5e game elke speler de helft speelt (dus game 1: b-x, game 2: a-y, game 3: b-y, game 4: a-x, game 5: b-x tot en met punt 5, daarna a-y).
Dit is trouwens de omgekeerde volgorde van de andere sets op
het wedstrijdformulier. De partij is, net als bij de ander sets, gewonnen door het eerste team dat drie games heeft gewonnen. De uitslag moet gewoon bij het dubbel worden ingevoerd. Deze speelwijze is een
vereenvoudigde variant van een wedstrijd die in de Zweedse competitie wordt gespeeld.

Allemaal weer heel veel succes het komend tafeltennis seizoen!!