Update competitie vanuit NTTB

Hierbij een update vanuit de NTTB over de competities 2020 en 2021

Het Hoofdbestuur heeft besloten:
1. De najaarscompetitie 2020, zowel landelijk als in de afdeling, niet in het voorjaar van 2021 uit te spelen. Er zal ook geen voorjaarscompetitie 2021 starten.
2. De eerstvolgende competitie zal derhalve de najaarscompetitie 2021 zijn. We zijn optimistisch dat dit mogelijk moet zijn. Dit wordt een volledige nieuwe competitie.

Wat betekent dit voor de najaarscompetitie 2020:
1. Alle nog te spelen wedstrijden komen te vervallen.
2. Alle tot 13 oktober 2020 gespeelde competitiewedstrijden tellen niet meer mee in de competitiestanden.
3. De individuele wedstrijden van alle competitiewedstrijden en toernooien die tot en met 13 oktober 2020 zijn gespeeld tellen wel mee in de ELO-ranglijst.

Wat betekent dit voor de najaarscompetitie 2021:
1. Op dit moment is het uitgangspunt dat in september weer volgens een normaal wedstrijdrooster kan worden gespeeld.
2. De najaarscompetitie 2021 is een geheel nieuwe competitie. Afdelingen kunnen ervoor kiezen een eerder begonnen competitie te hervatten.