Update Coronacrisis

Beste leden van Trefpunt,

Een aantal weken geleden hebben wij jullie via e-mail geïnformeerd omtrent de maatregelen van het kabinet, om de sportzalen te sluiten tot maandag 6 april.

Inmiddels is dit achterhaald en is de datum opgeschaald door de premier naar ma 1 juni

Ook hebben wij een brief van de NTTB ontvangen, waarin het voorstel wordt gedaan alle competitie uitslagen te laten vervallen.

Er promoveert en degradeert dus niemand.

We beginnen dus weer met een schone lei in het nieuwe seizoen, wel mag een team onderling van spelers wisselen uiteraard.

Het bestuur schort alle trainingen in de Boog op tot soweiso 1 juni (2e pinksterdag) dat betekent dat de eerste speeldag 8 juni wordt. (zo als het er nu voorstaat)

Wij zullen jullie via mail en website op de hoogte houden van de verdere stappen.