Nominatie

Home Nieuws Algemeen Nominatie

Nominatie

Tafeltennisvereniging Trefpunt genomineerd door landelijke bond.
Deze week is het bestuur van TTV Trefpunt (Krimpen aan den IJssel) vanuit de NTTB geïnformeerd, dat zij zijn genomineerd in de categorie “vereniging met de grootste percentuele ledengroei” in de ledenwerfwedstrijd. Samen met een aantal andere verenigingen strijden ze voor de titel. Op 4 maart zal bij het NK Tafeltennis in Assen de winnaar bekend worden gemaakt.
Eer naar werken voor de velen vrijwilligers, dat de vereniging is genomineerd. Nadat de jeugdafdeling 1,5 jaar geleden nog slechts enkele leden telde, is er vanuit de vereniging actief ingezet op investering in materiaal, inzet van trainers en promotie van de vereniging. Dit resulteerde in een mooie groei van de jeugd. Ook bij de senioren zijn er een flink aantal nieuwe leden bijgekomen. Een mooie ontwikkeling, waaraan de vereniging blijft werken.
Ook geïnteresseerd in tafeltennis? Kijk eens op de facebookpagina en kom gerust eens langs op de zaterdagochtend bij de jeugd in sportzaal Groenendaal (Groenendaal 5, bij het Onderdak) of op maandagavond vanaf 20.00uur in sporthal de Boog bij de senioren.