Trots: De nieuwe website is live!

Home Nieuws Algemeen Trots: De nieuwe website is live!

Trots: De nieuwe website is live!

Vandaag is een feestelijke dag, onze nieuwe website is gelanceerd. De website is op alle vlakken vernieuwd. Zo is de website voortaan te bereiken via www.ttvtrefpunt.nl en is deze volledig responsive zodat je de website kunt bezoeken vanaf je smartphone, tablet en laptop/desktop.

Via de nieuwe overzichtelijke en mobiel vriendelijke website kunnen niet leden zich inschrijven voor een proefles of als zich inschrijven als lid. Voor bestaande leden is het overzichtelijker om het Programma & Stand in te zien met informatie direct vanuit NAS. Ook kun je live standen uit de TTapp direct terugvinden op de website en het laatste nieuws omtrent de vereniging volgen.

Een lange tijd waren sponsoren en vrienden van T.T.V. Trefpunt niet terug te vinden op onze website. Hier is met ingang van de nieuwe website verandering in gekomen. Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder onze trouwe sponsoren en vrienden en daarom zijn deze prominent opgenomen op de nieuwe website. Ken jij iemand die graag sponsor of vriend zou willen worden van onze geweldige vereniging? Wijs ze op het sponsor & vrienden aanmeldformulier, via dit formulier is het eenvoudig om je als sponsor of vriend aan te melden, met een direct overzicht van de kosten.

Een nieuwe domeinnaam (ttvtrefpunt.nl) betekend ook nieuwe e-mail adressen. Vanaf vandaag zijn de volgende e-mail adressen in gebruik genomen:

info@ttvtrefpunt.nl
penningmeester@ttvtrefpunt.nl
secretaris@ttvtrefpunt.nl
voorzitter@ttvtrefpunt.nl
wedstrijdsecretaris@ttvtrefpunt.nl

Uiteraard beantwoorden wij alle mail ook nog via de oude e-mail adressen.

Als laatste zou ik via deze weg Cees Kamp willen bedanken voor het jaren lange onderhoud van de oude website. De website members.upc.nl/c.kamp65/ is een nostalgisch onderdeel van ons bestaan waar we nog steeds erg trots op zijn. Maar tijden veranderen en daar was hulp voor nodig. Deze hulp kwam uit onze eigen sponsoren kring en ook dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Onze trotse sponsor OnlineMarketing.nl B.V. heeft de realisatie van onze nieuwe website op rekening genomen. Onwijs bedankt mannen!

OnlineMarketing.nl

We bedanken onze vrienden van OnlineMarketing.nl B.V. voor de realisatie van onze nieuwe website!