Het is al weer enige tijd geleden dat TTV Trefpunt haar 50 jarige bestaan heeft gevierd in Sporthal de Boog. Afgelopen 16 juni was het zover. Een grote groep leden, oudleden, jeugdleden, vrienden, kennissen en leden van buur verenigingen hadden zich opgegeven voor het open toernooi.
Een deel daarvan genoot diezelfde avond ook nog van een BBQ onder het genot van een drankje.
Het toernooi begon met 12 ingedeelde poules van gemiddeld 4 spelers. De winnaars hiervan werden ingedeeld in het hoofdtoernooi. De overige spelers werden ingedeeld in het “best of the rest” toernooi.
De sfeer was uitstekend en een ieder deed zijn of haar uiterste best om verder in het toernooi te komen.
Uit beide toernooien kwamen natuurlijk winnaars, die we hieronder nog even benoemen.

Hoofdtoernooi:
1e Roy van Zwienen
2e Aad de Beer
3e Wouter Vreeken
4e Pieter Vreeken

“Best of the rest” toernooi:
1e Ruben Vreeken
2e Gerwin Offermans
3e Gerjo Aardema
4e Theo van der Lee

Allen nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!!

Op deze heugelijke dag werden er ook een aantal jubilarissen van onze vereniging in het zonnetje gezet.

50 jaar lid van onze vereniging >> Henk Westbroek
Henk is lid vanaf het eerste uur. Hij is op verschillende manieren bij onze vereniging betrokken geweest, en nog steeds komt hij regelmatig langs op de maandagavond. Zo is hij jarenlang voorzitter van onze vereniging geweest, is contactpersoon naar de media t.b.v krantenartikelen etc. Een vaste scheidsrechter bij de finale van onze clubkampioenschappen en altijd gezellige verhalen aan de bar.

Kortom: een clubmens in hart en nieren.

Ook onze burgemeester Dhr. M. Vroom is dit niet ontgaan. Zodoende werd Henk persoonlijk gefeliciteerd en kreeg hij namens de gemeente Krimpen aan den IJssel een cadeau overhandigd.

40 jaar lid van onze vereniging >> Wim Cornelisse
Wim is al 40 jaar lid van onze vereniging. Ook Wim zet zich al geruime tijd in voor de club. Zo zorgt hij altijd voor goed en degelijk materiaal wat benodigd is bij het tafeltennissen. Wim onderhoudt en repareert de tafels, netjes, kasten enzovoort. Ook in de competitie weet hij zijn tegenstanders nog goed onder druk te zetten.
Kortom: onmisbaar voor onze vereniging.

25 jaar lid van onze vereniging >> Vincent Terlouw
Vincent is al ruim 25 jaar lid bij onze vereniging. Hij is als junior bij de jeugd van Trefpunt begonnen en speelt nu al jarenlang competitie bij de senioren. Vincent is vaak betrokken geweest bij het organiseren van jeugdtoernooien en heeft zich jaren ingezet als secretaris van de vereniging.

Allen nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet voor de vereniging!!